Andre gulvtyper

VI GIVER DIT GULV NYT LIV - vedligeholdelse, pleje & gulvlægning i Køge & Sjælland

Vedligeholdelse, pleje & gulvlægning i Køge & Sjælland

Ring til os og hør nærmere om den nye behandling af dit terrazzogulv - vi er den eneste udbyder af det i Danmark.

Vi arbejder med linoleum, beton, terrazzo og vinyl. Så vi er også sikre på, at vi kan hjælpe dig!

Vi vedligeholder, plejer og udfører gulvlægning i Køge og Sjælland – også andre gulvtyper end træ.

Når gulvet bliver frisket op, ser rummet helt nyt ud! 
Her er et eksempel med før og nu billede, hvor man kan se gulvet er behandlet, siderne på billedet til højre er ikke renset på dette billede.

Nyt liv til dit gulv

Hos Kim’s Gulvslibning har vi stor erfaring med vedligeholdelse og pleje af blandt andet linoleum-, vinyl-, terrazzo- og betongulve.

Linoleum

Vi bruger en nyudviklet metode, Linoslib, til behandling af dit linoleumsgulv - vi er den eneste udbyder i Danmark - ring og hør mere.

Vinyl

Når du får renset dit vinylgulv, ser hele rummet fantastisk ud igen. Ring og hør nærmere om vores behandling og metode til at forlænge dets levetid.

Beton

Vi kan behandle dit betongulv med en helt ny metode, der frisker det op og får det til at se nyt ud igen. Kontakt os for spørgsmål.

Terazzo

Hvis man sørger for at rense og behandle gulvet, bliver vedligeholdelsen lettere fremover. Vi kan hjælpe med den rette behandling.

Vores gulvlægning gør en synlig forskel

Vi har samlet et par billedere fra vores tidligere og igangværende opgaver, så du kan se hvilken forskel vores arbejde gør. Kontakt os gerne for at høre mere om vores arbejde.

Følg med på Facebook

Du er velkommen til at tage et smut forbi vores Facebookside, hvor vi jævnligt lægger nye billeder op af vores arbejde med gulvslibning på Sjælland.