Tømrerarbejde

Mindre tømreropgaver løses på Sjælland

Vi udfører tømrerarbejde på Sjælland

Mangler du en tømrer til mindre tømrerarbejde på Sjælland? Kim's Gulvslibning kan hjælpe dig med udendørsterrasser, indbygningsskabe og meget mere.

Hos Kim’s Gulvslibning har vi f.eks. udført en mindre tømreropgave for en kunde, som nu fuldt ud udnytter spildpladsen under en trappe. Her er plads til sko, støvler, overtøj og hvad der ellers er praktisk og nødvendigt at opbevare i entréen. Vi tager gerne et kig i din bolig og kommer med gode idéer til, hvordan du kan udnytte pladsen optimalt. 

Vi bygger også udendørs terrasser og har mange års erfaring med dette. Her kan vi derfor hjælpe dig i hele processen, lige fra overvejelser om, hvordan designet skal være, men også valg af de bedste materialer i forhold til jeres ønsker. Mange glemmer, at en terrasse kræver efterbehandling og vedligeholdelse, for at forblive pæn og indbydende at se på. 
Her hjælper vi dig også gerne med den løbende vedligeholdelse, så du hvert år kan gå sommeren i møde med en smuk og velholdt terrasse.

Ring gerne på telefon (+45) 40 56 29 69 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Tidligere
Næste

Vores arbejde gør en synlig forskel

Vi har samlet billeder fra vores tidligere og igangværende opgaver, så du kan se hvilken forskel vores arbejde gør. Kontakt os gerne for at høre mere om vores arbejde.

Følg med på Facebook

Du er velkommen til at tage et smut forbi vores Facebookside, hvor vi jævnligt lægger nye billeder op af vores arbejde med gulvslibning på Sjælland.