Gulvafhøvling
Køge & Sjælland

Kim’s Gulvslibning tilbyder gulvafhøvling i Køge og på Sjælland.
Vi er dine eksperter, når du skal have lagt nyt gulv eller opfriske det gamle.

Eksperter i trægulve & gulvafhøvling i Køge & hele Sjælland

En gulvafslibning, også kendt som gulvafhøvling udføres i Køge og Sjælland, og efterfølgende overfladebehandling kan give et slidt, ridset eller mat trægulv nyt liv. Hvis der sidder malingrester, fernis og spartelmasse på dit gulv, kan en afhøvling være nødvendig inden.

Vi er eksperter i begge dele og kan hjælpe med at vurdere, hvad der er den bedste løsning for dig. Vi foretager gulvafhøvling i Køge og resten af Sjælland med moderne maskiner, som efterlader et flot trægulv til fremtidig glæde.

Afslibning af gulve er fra 70,00 kr. pr. m2 – vi sliber også aften og weekender. Efter afslibning er det vigtigt at vælge den bedste overfladebehandling, således at fremtidig vedligehold bliver nemt. Længere nede på siden kan du se mere om vores forskellige typer af efterbehandling.

Vi lægger dit nye gulv

Har du brug for et nyt gulv, kan vi vejlede om træsorter. Fyr, ask, bøg, og eg er de mest almindelige anvendte træsorter, men vi kan også vejlede om de mere sjældne sorter som teak, hevea, jatoba, kirsebær, merbau, mahogny og wengé, der dog vinder stadigt større indpas i Danmark. 

Retningen på dine gulvbrædder kan have en stor indflydelse på rummets generelle udseende. Her kan det være en god idé at kigge på rummets lyskilder, mest anvendte indgang og størrelsen på rummet. Vi har masser af erfaring med at rådgive om nyt gulv i Køge og kan rådgive om den bedste retning for dine gulvbrædder.

Restaurering af trætrapper

Det er et krævende arbejde at slibe og lakere en trappe – men vi har specialiseret os over en længere årrække og har de bedste metoder samt specialværktøjet, der er påkrævet. Først udføres grovslibning, hvor vi fjerner ridser og mørke pletter. Dernæst udfører vi finslibning, som sikrer en fin og glat overflade – klar til efterbehandlingen. 

Det er vigtigt for os at sikre en høj standard, og derfor bruger vi altid kvalitetsprodukter. Med vores mange års erfaring på området kan vi garantere et flot og professionelt resultat.

Ring og få et uforpligtende tilbud på (+45) 40 56 29 69.

Efterbehandling af gulvafhøvling

Når trægulvet er slebet, skal overfladen behandles, så den bliver modstandsdygtig overfor slid og smuds. Man kan vælge mellem forskellige typer behandling, som hver især har sine fordele:

Lud

Lud kan bruges til lyse træsorter. Ludbehandlingen bevarer og fremhæver gulvets lyse nuance og træets smukke naturlige struktur. Træet “rejser sig” igen ved sæbevask, hvis der er kommet mærker i. Hvis gulvet vedligeholdes rigtigt, forbliver det særdeles slidstærkt, og er nemt at holde rent. Ofte er det nok med en gang støvsugning og vask.

Olie

Oliering bevarer træets naturlige overflade og struktur. Ved oliebehandling forbliver gulvet smukt, naturligt og praktisk. Gulvolie giver især mørke træsorter glød og dybde og den fremhæver træets åretegninger. Oliebehandlede gulve får en smuk ensartet overflade. Nemt at rengøre og vedligeholde.

Lak

Lakering giver et eksklusivt, elegant og modstandsdygtigt gulv, som skaber en hyggelig og varm atmosfære. Overfladen er ekstrem modstandsdygtig overfor slid og spild og nem at rengøre. Akryl- og polyuretanlakker er det nyeste indenfor 2-komponent vandbaserede lakker. Den giver en særdeles stærk slidstyrke og fastholder træets farve og er samtidig miljøvenlig og lugtsvag.

Vores gulvafhøvling på Sjælland gør en synlig forskel

Vi har samlet billeder fra vores tidligere og igangværende opgaver, så du kan se hvilken forskel vores arbejde gør. Kontakt os gerne for at høre mere om vores arbejde.

Følg med på Facebook

Du er velkommen til at tage et smut forbi vores Facebookside, hvor vi jævnligt lægger nye billeder op af vores arbejde med gulvslibning på Sjælland.